Voorbeeld Stap 1

Inschrijfmodule GROEPNAAM goes Disney!

Welkom! Van DATUM tot DATUM gaat GROEPSNAAM naar Disneyland! Tales of Talent sloeg de handen in mekaar met Disneyland Paris en stelde een magisch pakket samen. Niet enkel de leden van de groep zijn welkom, ook vrienden en familie kunnen van dat voordeelpakket genieten. Hieronder vind je de pakketvoorwaarden. Heb je zin om mee te gaan als groepslid, vriend(in) of familie? Schrijf je snel in!

Opgelet! Je kan enkel jezelf inschrijven, of een minderjarige waar je ouderschap of voogdij over hebt.  Elke meerderjarige moet zichzelf inschrijven. De inschrijvingen sluiten op DATUM om TIJD. Alleen na Stap 1, Stap 2 en Stap 3, ben je officieel ingeschreven.

STAP 1: VUL JE PERSOONSGEGEVENS IN.

    Vul hier de persoonsgegevens in van de persoon die je in wenst te schrijven. Dat kan jezelf zijn, of een minderjarige waar je ouderschap of voogdij over hebt.


    Ik verklaar dat bovenstaande gegevens correct en mijn eigen gegevens zijn, of die van een minderjarige waar ik ouderschap of voogdij over heb.
    Vanaf DATUM wordt de kamerverdeling afgerond en de betalingsgegevens verstuurd naar iedereen die ingeschreven is. Ik verklaar dit bedrag te storten voor DATUM. Dit geeft me recht op alle voordelen uit het pakket, bovenaan opgelijst.
    Als meerjarige begeleider van de groep, heb ik de veiligheidsregels gelezen en goedgekeurd.
    Ik ben akkoord met de prijsbepaling als volgt (bedragen zijn incl. BTW).