UKA nieuwe kamer

Om een nieuwe kamer toe te voegen, kan je hieronder jouw gegevens invullen. Ten laatste binnen drie werkdagen worden de gegevens toegevoegd in de kamerverdeling en is de nieuwe kamer geregistreerd. Je krijgt een bevestigingsmail als de kamer is geregistreerd. Vanaf dan kunnen anderen zich toevoegen via de knop ‘Voeg iemand toe aan een kamer die al deelnemers heeft’. Elke kamer twee dubbelbedden, voor mensen ouder dan drie jaar. Kinderen jonger dan drie jaar kunnen gratis meekomen, voor hen kan er een babybed worden voorzien.


  Algemeen  Persoonsgegevens


  Ja! Ik wens toegevoegd te worden aan de Whatsapp-groep. Die groep wordt gemaakt voor vertrek, en na afloop weer afgesloten. We posten er reminders en leuke foto's in, en je kan er vragen stellen. (Optioneel)


  Voordelenpakket en bedragen


  Door hier te klikken kom je op de pagina met de pakketvoordelen en tarieven


  Nog even dit...

  Ten laatste binnen drie werkdagen worden de gegevens toegevoegd in de kamerverdeling en is de nieuwe kamer geregistreerd. Je krijgt een bevestigingsmail als de kamer is geregistreerd. Vanaf dan kunnen anderen zich toevoegen via de knop ‘Voeg iemand toe aan een kamer die al deelnemers heeft’.