PURE goes Disney

PURE goes Disney

Welkom. Van zaterdag 3 tot zondag 4 oktober 2020 gaat dansschool PURE naar Disneyland Parijs! Tales of Talent sloeg de handen in mekaar met Disneyland Parijs en stelde een magisch pakket samen. Niet enkel de leden van de groep zijn welkom, ook vrienden en familie kunnen van dat voordeelpakket genieten. Heb je zin om mee te gaan als groepslid, vriend(in) of familie? Lees hieronder alles over het hotel, het pakket en de voordelen, en schrijf je snel in!

 

Disney’s Davy Crocket Ranch

Verblijven doen we in ‘Disney’s Davy Crocket Ranch’. Dit officiële Disneyverblijf ligt op 15 minuten rijden van de Disneyparken, maar toch midden in de natuur. De Davy Crocket Ranch bestaat uit gezellige en ruime blokhutten in het Disney thema.

Elke blokhut heeft zes slaapplaatsen, dus trommel gerust al je vrienden op voor dit avontuur. Een blokhut is ingericht met een compleet uitgeruste keuken, bedlinnen en handdoeken worden voorzien. Kinderen jonger dan drie jaar kunnen gratis meekomen, zij krijgen hun eigen kinderbed.

Foto's © Disneyland® Paris
Foto's © Disneyland® Paris
Foto's © Disneyland® Paris

Door de groene omgeving rondom de Davy Crocket Ranch, zijn er heel wat activiteiten mogelijk. Neem een duik in het overdekte zwembad met waterval, glijbaan en hottubs, leef je uit op de tennisbaan of ontdek de bosrijke omgeving.

Foto's © Disneyland® Paris
Foto's © Disneyland® Paris

Het totaalpakket en de voordelen

Het magische weekend wordt gebundeld in een totaalpakket. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kan je optimaal genieten van de ervaring. Het pakket omvat:

• Voor de leden van dansschool PURE: de kans een prachtig dansoptreden te geven in het midden van het park op een echt Disney podium. De technische productie wordt verzorgd door echte Disneyprofessionals.
• De kans om jouw vragen te stellen aan Disney cast members over de entertainmentindustrie en het leven als professionele danser/danseres
Toegangtickets voor twee dagen tot beide Disney® parken en een overnachting in Disney’s Davy Crocket Ranch, rustieke blokhutten in het hart van de natuur, aan fikse kortingen
• Een goodiebag voor elk danstalent, vriend of familielid
Parking bij het hotel
Toeristenbelasting is inbegrepen
Extra Magic Time*: Geniet van exclusieve toegang tot attracties vóór de officiële openingsuren van het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park

Blokhutten in het Disney® thema
Ontmoetingen met heel wat Disney figuren
Bagageservice die bagage van het treinstation naar het hotel kan brengen zodat jij meteen de parken kan betreden
Shopping service: aankopen voor 15h in de officiële Disney store, worden naar jouw hotelkamer gebracht
Professioneel beeldmateriaal van jou en je vrienden tijdens jullie optreden
Officieel Tales of Talent academy certificate of excellence voor elk talent dat op het podium staat, of een workshop volgt
Bagageruim: de hotels beschikken over een bagageruim waar je je bagage in bewaring kan geven
Vervoer is niet inbegrepen. Als we weten hoe veel mensen meegaan per bus, leggen we een bus vast. Het bustarief heen en terug, bedraagt 35 euro per persoon.
Dezelfde voorwaarden voor familie en vrienden. Ken je iemand die graag naar Disneyland wil? Breng ze mee!

De prijzen

Dit zijn de prijzen per persoon voor het totaalpakket met aankomst op zaterdag 3 oktober, een overnachting in Disney's Davy Crocket Ranch, 2 dagen toegang tot beide parken, en alle andere voordelen zoals hierboven omschreven. De prijzen worden goedkoper naarmate er meer mensen een blokhut delen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Bij 6 personen per blokhut (ouder dan 11 jaar):

186 euro per persoon incl. BTW

Bij 5 personen per blokhut (ouder dan 11 jaar):

193 euro per persoon incl. BTW

Bij 4 personen per blokhut (ouder dan 11 jaar):

203 euro per persoon incl. BTW

Bij 3 persoon per blokhut (ouder dan 11 jaar):

220 euro per persoon incl. BTW

Bij 2 personen per blokhut (ouder dan 11 jaar):

254 euro per persoon incl. BTW

Bij 1 persoon per blokhut (ouder dan 11 jaar):

357 euro per persoon incl. BTW

Een kind (tussen 3 en 11 jaar):

142 euro per persoon incl. BTW

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden // Tot 43 dagen voor de eerste dag van het verblijf is annulering volledig gratis en krijg je het verschuldigde en betaalde bedrag terug. Tussen 42 en 31 dagen voor de eerste dag van het verblijf, wordt 70% van het verschuldigde bedrag kwijtgescholden. Tussen 30 en 16 dagen voor de eerste dag van het verblijf wordt 45% kwijtgescholden. Tussen 15 en 3 dagen voor de eerste dag van het verblijf verblijf wordt 20% van het verschuldigde bedrag kwijtgescholden. Annulering is niet meer mogelijk 3 dagen voor je verblijf. Annulering is enkel geldig als het gebeurt via de daartoe bestemde knop op de portaalwebsite van de groep.

Of je nu lid bent van dansschool PURE, of een vriend of familielid, via onderstaande knop kan je jezelf registreren en jezelf alvast op de kamerverdeling zetten. Dit is nog geen officiële inschrijving, je zal nog geen betalingsgegevens ontvangen. Het bestuur van PURE en Tales of Talent blijft in nauw contact. Midden augustus wordt in samenspraak bekeken of we met een gerust hart kunnen vertrekken voor een magisch weekend op 3 en 4 oktober 2020.