Pure nieuwe kamer

Om een nieuwe blokhut toe te voegen, kan je hieronder jouw gegevens invullen. Ten laatste binnen drie werkdagen worden de gegevens toegevoegd in de blokhutverdeling en is de nieuwe blokhut geregistreerd. Je krijgt een bevestigingsmail als de blokhut is geregistreerd. Vanaf dan kunnen anderen zich toevoegen via de knop ‘Voeg iemand toe aan een kamer die al deelnemers heeft’.

Elke blokhut heeft een kamer met een dubbelbed, en een kamer met vier eenpersoonsbedden. Dus er zijn zes slaapplaatsen voor mensen ouder dan drie jaar. Kinderen jonger dan drie jaar kunnen gratis meekomen, voor hen kan er een babybed worden voorzien.


  Algemeen  Persoonsgegevens


  Ja! Ik wens toegevoegd te worden aan de Whatsapp-groep. Die groep wordt gemaakt voor vertrek, en na afloop weer afgesloten. We posten er reminders en leuke foto's in, en je kan er vragen stellen. (Optioneel)


  Voordelenpakket en bedragen


  Door hier te klikken kom je op de pagina met de pakketvoordelen en tarieven


  Nog even dit...

  Ten laatste binnen drie werkdagen worden de gegevens toegevoegd in de blokhutverdeling en is de nieuwe blokhut geregistreerd. Je krijgt een bevestigingsmail als de blokhut is geregistreerd. Vanaf dan kunnen anderen zich toevoegen via de knop ‘Voeg iemand toe aan een kamer die al deelnemers heeft’.