UKA goes Disney

Het Universitair Koor Antwerpen goes Disney

Welkom. Van zaterdag 19 tot zondag 20 september 2020 gaat het Universitair Koor Antwerpen naar Disneyland Parijs! Tales of Talent sloeg de handen in mekaar met Disneyland Parijs en stelde een magisch pakket samen. Niet enkel de leden van de groep zijn welkom, ook vrienden en familie kunnen van dat voordeelpakket genieten. Ben je een groepslid en wil je meegaan? Op deze pagina vind je alle informatie en onderaan kan je je inschrijven. Tot gauw!

 

De Newport Bay Club
★★★★

Verblijven doen we in de ‘Newport Bay Club’. Dit viersterrenhotel ligt aan de baai, vlak aan de ingang tot de Disneyparken. In het reusachtige landhuis waan je je in de maritieme sfeer van het New England van vroeger.

De kamers van de Newport Bay Club hebben vier slaapplaatsen per kamer voor personen ouder dan 3 jaar, bestaande uit twee dubbelbedden. De Franse wetgeving schrijft voor dat minderjarigen (jonger dan 18 jaar) geen bed mogen delen, tenzij ze de kamer enkel met familieleden delen, of uitdrukkelijke geschreven toestemming hebben van hun ouders. Kinderen jonger dan drie jaar kunnen gratis meekomen, zij krijgen hun eigen kinderbed.

Het totaalpakket en de voordelen

Het magische weekend wordt gebundeld in een totaalpakket. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kan je optimaal genieten van de ervaring. Het pakket omvat:

• De kans een prachtig optreden te geven in het midden van het park op een echt Disney podium. De technische productie wordt verzorgd door echte Disneyprofessionals.
Toegangstickets voor twee dagen tot beide Disney® parken en een overnachting in de Newport Bay Club, een viersterrenhotel vlak aan de ingang van de parken
Dezelfde kortingen voor familie en vrienden. Ken je iemand die graag naar Disneyland wil? Breng ze mee!
• Elke ochtend uitgebreid ontbijt: buffet à volonté
• Een goodiebag voor elk zangtalent, vriend of familielid
Parking bij het hotel
Toeristenbelasting
Extra Magic Time*: Geniet van exclusieve toegang tot attracties vóór de officiële openingsuren van het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park

Gratis pendelbussen tussen  de Disney® parken, het hotel en treinstation (Marne-la-Vallée)
Hotelkamers in het Disney® thema
Ontmoetingen met heel wat Disney figuren
Bagageservice die bagage van het treinstation naar het hotel kan brengen zodat jij meteen de parken kan betreden
Shopping service: aankopen voor 15h in de officiele Disney store, worden naar jouw hotelkamer gebracht
Professioneel beeldmateriaal van jou en je vrienden tijdens jullie optreden
Officieel Tales of Talent academy certificate of excellence voor elk talent dat op het podium staat of een workshop volgt
Bagageruim: de hotels beschikken over een bagageruim waar je je bagage in bewaring kan geven

De prijzen

Dit zijn de prijzen per persoon voor het totaalpakket met aankomst op zaterdag 19 september, 1 overnachting in de Newport Bay Club en 2 dagen toegang tot beide parken, inclusief ontbijtbuffet a volonte, goodie bags en andere voordelen zoals hierboven omschreven. De prijzen worden goedkoper naarmate er meer mensen een kamer delen.

4 personen (ouder dan 11 jaar) per kamer :

219 euro per persoon

3 personen (ouder dan 11 jaar) per kamer :

245 euro per persoon

2 personen (ouder dan 11 jaar) per kamer :

292 euro per persoon

1 persoon (ouder dan 11 jaar) per kamer :
436 euro per persoon

Een kind tussen 3 en 11 jaar, dat de kamer deelt met 1 tot 3 volwassenen :

139 euro per kind

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden // Tot 43 dagen voor de eerste dag van het verblijf is annulering volledig gratis en krijg je het verschuldigde en betaalde bedrag terug. Tussen 42 en 31 dagen voor de eerste dag van het verblijf, wordt 70% van het verschuldigde bedrag kwijtgescholden. Tussen 30 en 16 dagen voor de eerste dag van het verblijf wordt 45% kwijtgescholden. Tussen 15 en 3 dagen voor de eerste dag van het verblijf verblijf wordt 20% van het verschuldigde bedrag kwijtgescholden. Annulering is niet meer mogelijk 3 dagen voor je verblijf. Annulering is enkel geldig als het gebeurt via de daartoe bestemde knop op de portaalwebsite van de groep.