Tales of Talent – SING

Tales of Talent – SING

Disney staat aan de top van de Entertainment industrie wat zangers en zangeressen betreft. Heel wat wereldsterren begonnen aan hun carrière bij Disney, denk maar aan Justin Timberlake, Britney Spears, Miley Cyrus, Demi Lovato, Selena Gomez, Zac Efron… Wil jij ook weten hoe het voelt om een ster te zijn en maak je deel uit van een musicalvereniging? Of een hip beatboxensemble? Of misschien een veelkoppig jeugdkoor? Tot welke zangvereniging je ook hoort, Tales of Talent biedt jou en al je zingende vrienden onvergetelijke ervaringen aan, waar je ongetwijfeld een toontje hoger van gaat zingen. Doorheen het jaar kan je via Tales of Talent SING terecht in Disneyland® Paris, tijdens de schoolperiode maar ook tijdens de schoolvakanties. Zo kan je jouw trip, optreden, workshops en verblijf volledig inplannen buiten school, werk, wedstrijden en trainingen om. Je kan terecht voor een on-stage optreden of een workshop. Onderaan deze pagina kan je contact opnemen of een aanvraag indienen.

On stage

Toon jouw talenten op een podium voor een internationaal publiek en laat je stem weergalmen in een sfeer van magie. Toon wat je in huis hebt via een video-auditie en misschien sta jij wel op 1 van de drie podia die Disneyland® Paris en Tales of Talent ter beschikking stellen:

Disneyland podium

In het decor van het iconische kasteel van Doornroosje, te midden van Disneyland© Paris, vind je dit adembenemende openlucht amfitheater, dat bijzonder geschikt is voor koren en muziekgroepen. Ben jij straks deel van de Disney Show en toon je aan een enthousiast publiek wat jouw vereniging in petto heeft?

Main street, U.S.A. ®

Deze brede laan is centraal gelegen aan het kasteel van Doornroosje, en vind je terug in elk Disneyland© park. Tijdens de Disney Parade, wordt deze straat omgetoverd tot een festival, en tonen topartiesten wat ze in huis hebben. Maak jij straks deel uit van het voorprogramma op de Disney Parade?

Videopolis podium

Met een centrale ligging in Disneyland© Paris, biedt dit podium een plaats voor een brede waaier aan verenigingen, van dans tot musical. Een hi-tech geluid- en lichtinstallatie zorgen er voor dat jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Workshops

Jouw passie verdient de beste training, daarom biedt Tales of Talent samen met Disneyland® Paris ook boeiende zangworkshops aan. Laat je inspireren door de beste coaches die al heel wat sterren tot de top hebben geleid. Het doel is om de vaardigheden voor schitterende optredens te vergroten! De focus ligt op de belangrijke aspecten zoals showtechnieken, professionaliteit en teamwork en natuurlijk een goed dosis Disney magie!

Pakket en voorwaarden

Door deel te nemen aan ‘Tales of Talent – SING’, geniet je van heel wat voordelen. Het pakket omvat:

 • Een fikse korting op je toegangsticket tot beide Disney® parken
 • Een fikse korting op je verblijf in een exclusief Disneyhotel (Hotel Santa Fe of Hotel Cheyenne) op wandelafstand van de ingang van de parken
 • Dezelfde kortingen voor familie en vrienden!
 • Parking bij het hotel
 • Toeristenbelasting
 • Extra Magic Time*: Geniet van exclusieve toegang tot enkele attracties vóór de officiële openingsuren van het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park
 • Ontbijt: buffet a volonte
 • Bij workshops: ontmoetingen en de kans om je vragen te stellen aan toppers uit de entertainmentindustrie
 • Gratis pendelbussen naar de Disney® parken, de hotels en treinstation (Marne-la-Vallée)
 • Hotelkamers in het Disney® thema
 • Ontmoetingen met heel wat Disney figuren
 • Bagageservice die bagage van het treinstation naar het hotel kan brengen zodat jij meteen het park kan betreden
 • Shopping service: aankopen voor 15h in de officiele Disney store, kunnen vervoerd worden naar het hotel.
 • Bagageruim: de hotels beschikken over een bagageruim waar je je bagage in bewaring kan geven

Als je wil deelnemen aan Tales of Talent – SING, zijn er een aantal voorwaarden die ervoor zorgen dat alles van een leien dakje loopt:

 • De aanvraag doe je best zo snel mogelijk, hoe vroeger hoe beter. De plaatsen zijn beperkt dus first come, first serve. Een aanvraag, inclusief auditie moet minstens 14 weken voor datum binnen zijn. Het aanvraagformulier vind je door hier te klikken.
 • Wanneer de aanvraag volledig is, wordt hij binnen de twee weken beoordeeld door een team van Disney professionals. Na twee weken krijg je dus bericht.
 • Als je wil optreden op een exclusief Disney podium, bestaat je reisgroep minstens uit 20 personen, waarvan er minstens 10 het podium zullen betreden. Goed nieuws: familie en vrienden kunnen genieten van dezelfde kortingen op verblijf en toegang tot het park!
 • Iedereen die het podium betreedt, moet minstens vijf jaar oud zijn.
 • Voor workshops is de prijs vastgelegd en berekend voor 25 personen. Je moet dus niet met 25 zijn, maar dan is de prijs wel het voordeligst. Als je met meer dan 25 bent, is er per bijkomstige persoon een toeslag van 25 euro.
 • Annuleringsvoorwaarden: tot 43 dagen voor je verblijf is annulering volledig gratis en krijg je het verschuldigde en betaalde bedrag terug. Tussen 42 en 31 dagen voor je verblijf, kan je 70% van het betaalde bedrag terugkrijgen, tussen 30 en 16 dagen voor je verblijf is dat 45%, en tussen 15 en 3 dagen voor je verblijf kan je 20% terugbetaald krijgen. Annulering is niet meer mogelijk 3 dagen voor je verblijf.